Kexchoklad eller kexchoklad doppad i mörk choklad?

Jag smakade på kexchoklad doppad i mörk choklad för första gången för nästan två år sedan. Då kom jag fram till att jag gillar den ljusa mer, trots att jag i andra fall ofta är en stor beudrare av de högra kakaohalterna. Ändå valde jag den mörka idag, när jag stod i valet och kvalet.

Jag åt den och den var god, men det var inte den ljusa kexchokladen. Den saknade det där söta som man är beredd på när man stoppar in den i munnen. Det som man vill ha. Det känns nästan som att smakerna skär sig i munnen, när den mörka chokladen möter den ljusa fyllningen och kexet. Det är gott men inte tillräckligt gott, det är nog lagom att äta kexchoklad doppad i mörk choklad en gång varannat år.

/K


Kommentarer
Postat av: Michaela

mums

2008-11-25 @ 17:10:12
URL: http://michaelal.blogg.se/
Postat av: julia.

haha! det var längesedan kag åt kexchoklad!

2008-11-25 @ 17:45:15
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: L I S E

trevlig tisdag! :)





kram.

Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

åh vad gott =)

2008-11-25 @ 21:44:00
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: marcus

Finns även jubileums kexchocklad.. :S

men dom smakar typ likt dom där svarta! :)

2008-11-26 @ 14:40:38
URL: http://mktbra.blogg.se/
Postat av: Karin

lite som rektorns tal det där:P

2008-12-04 @ 22:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0